ЛЯТНА АКАДЕМИЯ 2016

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ 2016

Уважаеми родители,мили деца,и през лято 2016 занималня”Знам и мога”ще се погрижи да изживеете най-емоционалните и весели дни.Подготвили сме много игри,приключения,конкурси и …разбира се-награди. Ето и част от нашата програма:
*Конкурси -

„ Знам и мога” търси талант

Математически състезания

Най-добър разказвач

Млади шахматисти

Кулинари

Изобретатели

Дизайнери

Музиканти

Моето творчество и много други…

*Образователни модули-под формата на занимателни игри ,упражнения , весели презентации и прожекции ще си припомняме всичко изучено.
*Езикови упражнения-децата,които желаят могат да се включат в интересни езикови игри и занимания. Английски език-2 пъти седмично.

*Сръчкотека-в нашата сръчкотека всеки ще намери място за своите идеи,ще изработваме,апликираме,моделираме,ри-суваме,ще бъдем дизайнери,манекени,изобретатели,кулинари… *Театрална работилница-сами ще изработваме кукли,декори и ще бъдем сценаристи,режисьори и актьори в нашите постановки.

*Литературно четене-ежедневно ще преоткриваме чудния свят на книгите и всичко прочетено ще сглобим във весело читателско дневниче.

*Аз,моите мечти и светът около мен”-децата са малки,но вече имат своите мечти,разбирания за света,в който живеят и идеи за това как да го направят по-добър.Техните мечти са богати,но най-голямото вълшебство е в това,че могат да ги претворят в реалност.Нужно е само да им повярваме и да ги насърчим. Ето и част от заглавията на нашите беседи:
-Училището, за което мечтая

-Един ден в света на вълшебствата

-Светът на моите мечти

-Виртуално приключение

-Ако времето внезапно спре…

-Ако можех да съм невидим…

-Забранено за възрастни…

-Нашето съвремие

-Приключение с вълшебна пръчица

-Сезоните и нашите настроения

-Приятелят до мен

-Моите чувства,тревоги и радости

-Пътят към щастието

*Млади астрономи-в тези занятия с интересни и достъпни за децата беседи и игри ще изучаваме Вселената,ще наблюдаваме звездите ,ще изработваме макети на космически ракети и ще си направим вкусни сладоледени комети. /Занятията се водят веднъж седмично от астроном към Обсерватория-Варна./

*Компютърни занимания-ще научим за какво се използва компютъра,как да сърфираме безопасно в интернет,ще се научим сами да обработваме текстове и да ги сглобяваме в презентации на различни теми.

*Кулинарни партита – всеки петък тематичните ни партита канят децата на кулинарен купон,пълен с игри,смях и вкусни изкушения:

-шоколадово парти

-плодово парти

-палачинково парти

-рожден ден на сандвича

-тортено парти

-сладоледено парти…и много други *Спорт,игри и екскурзии -разходки в Морската градина - туристически походи с цел ориентиране в природата,работа с компас и търсене на „съкровища” -щафетни и състезателни игри на открито -тенис на маса -скално катерене и други

*Опознавателни екскурзии- посещения на музеи във Варна,Делфинариума,прабългарското селище „Фанагория”,Музея на стъклото в гр.Белослав,Музея на мозайката в гр.Девня,Ботаническата градина в Балчик и други.

В нашата академия се запиши и за скуката забрави!!!

Очакваме ви!!!

Записванията започват от 01.06.2016год.

За повече информация,моля обадете се на нашите телефони :0887 664 661  и 0898 756 734 или ни посетете на посочения адрес!

Оставете отговор